Algemene voorwaarden

1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Cabrio Styling & Supply en de klant. Door een bestelling te plaatsen geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de levering- en/of betalingsvoorwaarden. De overeenkomst komt tot stand op het moment van acceptatie van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden.
1.2 Cabrio Styling & Supply kan indien er sprake is van gewijzigde inzichten te allen tijde haar levering- en/of betalingsvoorwaarden aanpassen. Deze voorwaarden gelden voor iedere overeenkomst tussen Cabrio Styling & Supply en de klant waarop aanbieder deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.
1.3 De aangeboden goederen worden zo duidelijk mogelijk afgebeeld en beschreven.

2. Prijzen
2.1 Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is Cabrio Styling & Supply bevoegd de in de webwinkel vermelde prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.
2.2 Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW, exclusief kosten van verzending. De kosten voor verzending worden in het menu 'Verzendkosten' en ook in de winkelwagen aangegeven.

3. Betaling
3.1 Betaling geschiedt per Ideal, Paypal, Creditcard of vooruitbetaling via bank- of giro en dient te zijn voldaan binnen 8 dagen nadat een bestelling is geplaatst en dus de koopovereenkomst is gesloten.

4 . Levering
4.1 Als de betaling goed verlopen is, wordt uw pakket samengesteld met de artikelen die u hebt besteld. Over het algemeen worden de bestelde artikelen die voor 15.00 uur zijn besteld dezelfde dag nog verstuurd. Bestellingen worden op het opgegeven adres bezorgd door DPD (www.dpd.nl). 
4.2 Indien u niet thuis bent als de bezorger langs komt laat deze een berichtje achter. Hierop staat vermeld hoe u een nieuwe bezorging kunt inplannen. Na twee mislukte bezorgpogingen wordt uw bestelling naar Cabrio Styling & Supply teruggestuurd. Neem in dit geval contact met ons op, dan sturen wij uw bestelling opnieuw naar u toe tegen betaling van de extra verzendkosten.
4.3 Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 14 dagen na uw bestelling per e-mail bij ons melden en wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw gedaan.
4.4 Cabrio Styling & Supply draagt het risico van beschadiging en verlies der artikelen tijdens transport. Nadat de artikelen door klant in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de klant over.

5. Eigendomsvoorbehoud
5.1 Afgeleverde artikelen blijven eigendom van Cabrio Styling & Supply, totdat u aan al uw (betalings) verplichtingen heeft voldaan. Dit geldt ongeacht voor welk afgeleverd artikel de betalingsverplichting is ontstaan.
5.2 Cabrio Styling & Supply is onherroepelijk gemachtigd, zodra de klant met welke verplichting dan ook in gebreken is, de artikelen die het eigendom van Cabrio Styling & Supply zijn gebleven bij de klant terug te nemen.

6 . Retourrecht
6.1 Indien de klant een artikel wil retourneren, dan kan dit door binnen 10 werkdagen na ontvangst het ongedragen onbeschadigde artikel met alle originele labels aan het artikel in de originele, onbeschadigde verpakking terug te sturen naar:
Cabrio Styling & Supply 
Tweelingenlaan 98
7324 BP Apeldoorn 

Uitzonderingen hierop zijn; 
- Cabriodaken in iedere andere kleur dan zwart. De standaard kleur voor een cabriodak is zwart, iedere andere kleur wordt speciaal voor de klant gemaakt en kan hierdoor niet geretourteerd worden;
- Achterruitsecties in iedere andere kleur dan zwart. De standaard kleur voor een achterruitsectie is zwart iedere andere kleur wordt speciaal voor de klant gemaakt en kan hierdoor niet geretourneerd worden;
- Producten die gemonteerd of geasssembleerd zijn geweest door de klant;
- Producten die gepersonaliseerd zijn voor de klant, bijvoorbeeld middels een opdruk;
- Onderdelen of producten die speciaal voor de klant zijn besteld;
- Producten die gemodificeerd zijn;
- Producten die gebruikt zijn. 

6.2 Cabrio Styling & Supply dient voorafgaand aan de retourzending per e-mail op de hoogte gesteld te worden van de zending. Het e-mail adres is: info@cabriosupply.nl
6.3 Cabrio Styling & Supply betaalt binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug. De verzendkosten voor het retourneren van een artikel komen voor uw eigen rekening.
6.4 Ongefrankeerde zendingen kunnen wij niet in ontvangst nemen.
6.5 In geval van retourzending draagt de klant het transportrisico. Nadat de artikelen door Cabrio Styling & Supply in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op Cabrio Styling & Supply over.

7 Aansprakelijkheid
7.1 Cabrio Styling & Supply is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte adviezen, eventuele onjuiste vermeldingen in de website en/of druk -en zetfouten op promotiemateriaal, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten.
7.2 Cabrio Styling & Supply geeft geen garanties over de inhoud en werking van deze website. Cabrio Styling & Supply aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor gebreken in deze website, problemen met het oproepen en bestellen van artikelen.
7.3 Uitsluiting van aansprakelijkheid geldt niet voor schade die te wijten is aan opzet of grove schuld aan de zijde van Cabrio Styling & Supply of personen waarvoor zij wettelijk aansprakelijk is en deze aansprakelijkheid niet kan worden uitgesloten, in welk geval de aansprakelijkheid is beperkt tot vergoeding van directe schade aan personen of zaken, waaronder gegevensverlies niet wordt begrepen.

8. Privacy
8.1 Op de website van Cabrio Styling & Supply worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Het doel hiervan is om de inrichting van de website voor u te optimaliseren. Ook kunnen de gegevens worden gebruikt om voor u meer gerichte informatie en aanbiedingen op de site te zetten. Op deze wijze kunnen wij onze dienstverlening aan u verder optimaliseren.
8.2 Wij hanteren bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de opgestelde wetgeving. Cabrio Styling & Supply gebruikt de gegevens van de klant voor (interne) marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toesturen van nieuwsbrieven.
8.3 Cabrio Styling & Supply zal in geen geval uw gegevens doorgeven aan derden.
 
9. Overige bepaling
9.1 Op alle overeenkomsten tussen Cabrio Styling & Supply en de klant is Nederlands recht van toepassing.

Contact:
Cabrio Styling & Supply
Tweelingenlaan 98-110
7324 BP Apeldoorn

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur 

Openingstijden klantenservice: 
Tel.: +31 (0)55 3601168 (ma t/m vrij 9.00 tot 17.00 uur)
Bij geen gehoor door drukte adviseren wij om een mail te sturen naar: info@cabriosupply.nl 

KVK-nummer: 08155197
BTW-nummer: NL1007.64.496.B01