Windscherm Reparatie Service

Is het windgaas van uw cabriolet windscherm beschadigd? Een brandgat of een scheur?

Wij kunnen van de meeste originele windschermen vakkundig het windgaas voor u vervangen. Een origineel windscherm is te herkennen aan een aluminium of kunststof frame waarbij het windgaas met een rubberen pees in het frame is geklemd. Windschermen waarbij het windgaas is gestikt zijn niet origineel en het vervangen hiervan is vaak net zo kostbaar als de aanschaf van een nieuw windscherm. 

Hoe gaat de reparatie in zijn werk? 
U kunt op twee manieren gebruik maken van onze reparatie service:

1. U kunt een afspraak bij ons maken en wij repareren het windscherm terwijl u geniet van een kop koffie of thee in onze showroom. 

2. U stuurt ons het windscherm toe en wij sturen het windscherm terug zodra deze gerepareerd is. De kosten van deze service zijn 7,50 Euro. 

Reparatie Kosten
Het windgaas van uw originele windscherm kunnen wij al vanaf 25,- Euro voor u vervangen. De prijs voor de reparatie is afhankelijk van het aantal vakken dat gerepareerd moet worden en de tijd die hiervoor nodig is. De reparatie van sommige modellen wordt steeds lastiger. De fabrikanten verlijmen niet alleen steeds vaker het windgaas aan het frame maar ook de pezen zijn vaak slechts 1 keer te gebruiken. Gelukkig beschikken wij over een ruim assortiment aan vervangende pezen.  

Voor de reparatie gebruiken wij alleen het allerbeste windgaas. Het bijzondere aan dit materiaal is dat het 90% van de turbulentie filtert. Er zijn ook goedkopere materialen op de markt die lijken op windgaas maar niet dezelfde eigenschappen hebben en slechts 50% van de turbulentie filteren. 

Gebroken Windscherm Frame / Scharnier
Door het veelvoudige gebruik van kunststoffen zijn veel windschermen bijzonder fragiel en breekbaar. Een keer verkeerd opvouwen of de stoel te ver naar achteren schuiven en het originele windscherm frame breekt.  Losse onderdelen voor originele windschermen zijn helaas niet leverbaar en een gebroken scharnier kan dan ook niet duurzaam gerepareerd worden. In dit geval adviseren wij u een ander windscherm aan te schaffen. Wij beschikken over het grootste assortiment aan windschermen ter wereld, een overzicht vindt u hier.

Voor een exacte prijsopgave kunt contact opnemen met een van onze experts. 

 

 

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina