Vind Windscherm reparatie voor jouw cabrio
Autofabrikant
Model
Bouwjaren

Windscherm reparatie

Is het windgaas van uw originele cabriolet windscherm beschadigd? Een brandgat of een scheur?
Wij kunnen van de meeste originele windschermen het windgaas vakkundig voor u vervangen.

Wat is een origineel windscherm?
Een OEM windscherm is een windscherm dat officieel door een automerk is ontwikkeld en geleverd. Dit type windscherm is vaak opvouwbaar tot een klein pakket. Een origineel windscherm is te herkennen aan een aluminium of kunststof frame waarbij het windgaas met een rubberen pees in het frame is geklemd. Verder is een origineel windscherm Windschermen waarbij het windgaas is gestikt zijn niet origineel en het vervangen hiervan is vaak net zo kostbaar als de aanschaf van een nieuw windscherm.

OEM windgaas
Voor de reparatie gebruiken wij alleen het allerbeste originele windgaas. Het bijzondere aan dit materiaal is dat het 90% van de turbulentie filtert. Er zijn ook goedkopere materialen op de markt die lijken op windgaas maar niet dezelfde eigenschappen hebben en slechts 50% van alle luchtstromen stoppen. 

Artikelen 1 tot 25 van 96 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 25 van 96 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van welke merken kunnen jullie het windscherm repareren? 
Bijvoorbeeld van: Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Fiat, Jaguar, Lexus, Mini, Peugeot, Renault, Porsche, Saab, Volkswagen, Volvo. 

Hoe gaat de reparatie in zijn werk? 
U kunt op twee manieren gebruik maken van onze reparatie service:

1. U brengt ons het windscherm op werkdagen van maandag tot en met vrijdag (tussen 09.00u - 17.00u) en u kunt deze een week later weer gerepareerd ophalen. Wij bellen u zodra het windscherm klaar ligt voor afhaling. 

2. U stuurt ons het windscherm met uw gegevens toe en wij sturen het windscherm terug zodra deze gerepareerd is. De kosten van deze verzendservice zijn 8,00 euro. 


Hier stuurt u het windscherm naartoe:
Cabrio Supply BV
Talhoutweg 7
8171MB Vaassen
info@cabriosupply.com
055-3601168 

Reparatie Kosten
Het windgaas van uw originele windscherm kunnen wij al vanaf 45,- Euro voor u vervangen. De prijs voor de reparatie is afhankelijk van het aantal vakken dat gerepareerd moet worden en de tijd die hiervoor nodig is. De kosten voor een reparatie liggen gemiddeld tussen de 45,- en 135,- Euro. 

Wat kunnen wij niet repareren
De reparatie van sommige modellen wordt steeds lastiger. De fabrikanten verlijmen niet alleen steeds vaker het windgaas aan het frame maar ook de pezen zijn vaak slechts 1 keer te gebruiken. Gelukkig beschikken wij over een ruim assortiment aan vervangende pezen. Windschermen van Mercedes-Benz kunnen wij helaas niet repareren. De constructie van deze windschermen is dermate ingewikkeld gemaakt dat het vervangen van het windgaas vrijwel onmogelijk is gemaakt door de fabrikant. Het idee hierachter is dat u gedwongen wordt om een nieuwe windvanger te kopen zodra deze stuk gaat. Wij zeggen niet dat het onmogelijk is maar het wordt een kostbare aangelegenheid aangezien het er arbeidsintensief is. De kosten van een Mercedes-Benz windscherm reparatie liggen daarom tussen de 400 en 600 Euro en overstijgen vaak de waarde van het windscherm. 

Nieuw windscherm kopen? 
Wij beschikken over een enorm assortiment aan windschermen die direct uit voorraad leverbaar zijn.