Ruilen en Retourneren

Ben je niet tevreden over je online aankoop?

Dan kun je het product binnen de bedenktijd retourneren. Is het product kapot of incompleet? Neem dan eerst contact op met onze klantenservice via e-mail: info@cabriosupply.com of telefonisch op tel. 055-3601168.

Onze klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00.

Wat kun je doen, als je van de koop af wilt binnen de bedenktijd?

Als je iets hebt besteld bij Cabrio Supply heb je vanaf de dag van ontvangt 30 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen afzien van je koop.

Wat mag je met het product doen tijdens de bedenktijd?

Je moet het product kunnen beoordelen om na te gaan of je het wilt houden. Je mag de verpakking openmaken om het product te bekijken, mits je dit netjes doet.
Je mag het product niet daardwerkelijk gebruiken als je nog niet weet of je het houdt. Cabrio Supply mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat je iets met het product hebt gedaan dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen.

Wil je een product terugsturen volg dan de volgende stappen;

1. Vul het formulier in.
2. Pak het product zorgvuldig in de originele verpakking in, zodat deze niet kan beschadigen of incompleet kan raken.
3. Stuur het product via een pakketdienst zoals DPD, TNT of UPS naar ons toe. Vergeet ons de track en trace link niet te sturen.

Bij welke aankopen heb je geen bedenktijd?

Producten die je speciaal laat maken. Bijvoorbeeld een cabriodak in een niet standaard kleur of autohoes met opdruk.

Ruilen

Je kunt een bij Cabrio Supply gekocht product binnen 60 dagen ruilen voor een ander product mits onbeschadigd, ongebruikt en in de verpaking. Het te ruilen product met retourformulier kun je naar Cabrio Supply sturen. De kosten van deze zending zijn voor eigen rekening.

Indien je moet bijbetalen omdat je nieuwe product duurder is dan krijg je instructies over de betaling hiervan. Nadat Cabrio Supply de door jou teruggestuurde zending heeft gecontroleerd en eventuele bijbetaling is voldaan, kan het nieuwe product weer worden verstuurd. Eventueel prijsverschil n.a.v. het ruilen in het voordeel van jou wordt hierna uiterlijk binnen 10 werkdagen teruggestort. Producten die in de opruiming zijn kunnen uitsluitend geruild worden voor een artikel met een gelijkwaardige prijs of hogere prijs met een bijbetaling. Vraag hier een retour of omruiling aan

Retourneren

Nadat Cabrio Supply de door jou teruggestuurde zending met het te retourneren artikel ontvangen heeft vindt er een controle plaats. Indien alles in orde is dan wordt het aankoopbedrag van het artikel meestal binnen 1 werkdag of uiterlijk binnen 10 werkdagen teruggestort op uw rekening. De kosten voor de retourzending worden door ons niet vergoed.

Je hebt het verkeerde product ontvangen

Neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail: info@cabriosupply.com of telefonisch op tel.055-3601168. Mocht het zo zijn dat je een ander product hebt ontvangen dan dat je bij Cabrio Supply hebt besteld dan ruilen we dit uiteraard kosteloos om.Vraag hier een retour of omruiling aan

Retouren worden verstuurd naar;

Cabrio Supply BV
Talhoutweg 7
8171MB Vaassen
Nederland