Windgaas

Windgaas

Is het windgaas van uw cabriolet windscherm beschadigd? Een brandgat of een scheur?
Cabrio Styling & Supply levert windscherm gaas waarmee u zelf uw windscherm kunt repareren. Voor 25 euro ontvangt u een stuk windscherm gaas van 100 cx 135 cm. Hiermee kunt u ruimschoots beide delen van het frame opnieuw bekleden.

Windscherm Reparatie Service
Wij kunnen de meeste windschermen vakkundig voor u repareren. De reparatiekosten liggen tussen de 50 & 150 euro afhankelijk van het type windscherm en de tijd die voor de reparatie nodig is. De reparatie van sommige modellen wordt steeds lastiger. De fabrikanten verlijmen niet alleen steeds vaker het windgaas aan het frame maar ook de pezen zijn vaak slechts 1 keer te gebruiken. Hierdoor is demontage nog nauwlijks mogelijk zonder het frame te beschadigen. Door veelvoudig gebruik van kunstoffen zijn veel windschermen bijzonder fragiel en breekbaar. Losse onderdelen voor windschermen zijn helaas niet leverbaar. Een gebroken scharnier kan niet duurzaam gerepareerd worden.

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij echter wel in staat om het windgaas van de meeste windschermen te vervangen voor een veel robuster materiaal. Voor een exacte prijsopgave kunt contact met ons opnemen:
Tel.: 055-3601168
E-mail:info@cabriostyling.nl 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.