Vind Windschermen voor jouw cabrio
Autofabrikant
Model
Bouwjaren

Cabrio Windschermen op maat gemaakt | Beste kwaliteit, tot 85% wind en geluidsreductie

Voor elke cabrio een windscherm op maat
Onze Aperta windschermen zijn specifiek voor een bepaald automerk en -model ontworpen waardoor wij een perfecte pasvorm kunnen garanderen. Door gebruik te maken van een hoogwaardige kwaliteit windgaas heeft u tot 80% minder last van tocht en turbulentie. Naast Aperta windblockers verkopen wij ook originele windschermen.

Artikelen 1 tot 25 van 255 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 25 van 255 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het beste windscherm voor elke cabriolet
Cabrio Supply heeft windschermen op maat voor elke cabrio - ongeacht merk, model, bouwjaar of uitvoering. Al onze windstoppers zijn specifiek voor dat automerk en dat model ontworpen, waardoor wij een perfecte pasvorm kunnen garanderen. 

Voordelen van een windscherm van Cabrio Supply
Met een windstopper op maat geniet u niet alleen van een tochtvrije rit, maar kunt u ook langer met de kap open rijden. Dankzij een windscherm van Aperta wordt hinderlijke turbulentie door rijwind onderbroken, waardoor de wind niet meer uw cabriolet inwaait. De luchtwervelingen tegen het hoofd, in de nek of op de schouders en hinderlijk windgeruis zijn daarmee voorgoed verleden tijd. Daarnaast zorgt het Aperta windscherm ervoor dat de warmte beter in de auto blijft. 

Windvrij rijden in een handomdraai met een windblocker op maat
Met een Aperta windblocker van Cabrio Supply verlengt u uw cabrioseizoen in een handomdraai. Onze windstoppers zijn eenvoudig achter de voorstoelen te monteren, zonder dat het openen en sluiten van de kap hierdoor gehinderd wordt. Dit perfect passende windscherm bestaat uit een stalen frame dat bespannen is met kwalitatief hoogwaardig windgaas en dat afgewerkt is met leer. Onze windblockers zijn op maat gemaakt waardoor een perfecte pasvorm en werking gegarandeerd zijn.

Eenvoudig zelf monteren
De montagehandleiding wordt bij uw bestelling meegeleverd, maar u kunt deze ook hier downloaden. In de handleiding staat stap-voor-stap beschreven hoe u het windscherm in slechts 5 tot 15 minuten zelf kunt monteren. Wilt u dat wij dat voor u doen, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak*) bij onze werkplaats in Vaassen.

Meer weten? Wij helpen u graag!
Onze klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 tot 17.00 uur zowel telefonisch (+31 (0)55 3601168) als per mail of chat te bereiken. 

*) De montagekosten variëren tussen € 20,00 en € 150,00 en zijn onder andere afhankelijk van het merk en model auto.