Vind Windschermen voor jouw cabrio
Autofabrikant
Model
Bouwjaren

Cabrio Windschermen: voor iedere cabrio een maatwerk windscherm

Al onze windschermen zijn op maat gemaakt voor uw cabrio waarmee de pasvorm perfect is en de installatie gemakkelijk is. Het windgaas in het stalen frame zorgt voor een windreductie van wel 80% tijdens het rijden met een open dak. De windgeleider blijft doorgaans na het eerste gebruik in de cabrio bevestigd. Geen probleem want het cabrio dak kan gewoon geopend en gesloten worden als het windscherm is geïnstalleerd.

Bij Cabrio Supply leveren wij zowel originele als Aperta windschermen; een high end aftermarket windscherm wat gebasseerd is op het originele scherm. De stof waar het windscherm van is gemaakt, is als beste uit de tests gekomen en het minst gevoelig voor scheuren. Het doek moet wel beschermd worden tegen scherpe materialen als het uit de cabrio gedemonteerd wordt. Dit kunt u doen door een bijpassende tas bij uw wind vanger aan te schaffen.

1 artikel(en)

per pagina

  • Lotus Elan / Kia Elan M100 Windscherm 1989-1996

    € 149,95

1 artikel(en)

per pagina

De ideale cabrio accessoire gedurende alle seizoenen!

Probleem
Bij het rijden met open cabriokap wordt de luchtstroom vanaf de voorruit over de cabriolet gestuurd en hierdoor onstaat turbulentie in de cockpit.
Oplossing
Een windscherm voor uw cabrio zorgt voor de onderbreking van de turbulentie in de auto. Windvangers beschermen de inzittenden tegen storende luchtverwervelingen achter het hoofd en in de nek. Voor iedere cabriolet is speciaal een windschot ontwikkelt en is geen universeel scherm. Hierdoor wordt een perfecte pasvorm door ons gegarandeerd.


De voordelen van een windscherm

Tochtvrij cabrio rijden
Nooit meer de haren door de war of op de tocht zitten tijdens de cabriorit. Een windstopper zorgt voor een windreductie tot wel 80%.
Betere interieur verwarming
Het effect van de verwarming wordt dankij de windvanger versterkt. Door de reductie van de windturbulentie kan de cockpit makkelijker verwarmd blijven zodra de buitentempratuur daalt.
Reductie van het geluidsniveau
Gesprekken voeren in de auto en het luisteren naar muziek wordt weer een plezier en de verkeersberichten zijn duidelijker. Andere bewoordingen voor windschermen zijn; windvanger, windrek, windschot & windstop.