Vind Cabriodaken voor jouw cabrio
Autofabrikant
Model
Bouwjaren

Softtop cabrio daken: op maat gemaakt, premium kwaliteit met duurzame materialen

Bij Cabrio Supply vindt u cabriodaken voor iedere cabriolet! 
✔ OEM & Aftermarket
✔ Snelle levertijden
✔ Ruime keuze in kleuren
✔ Alle materialen: Sonnenland , PVC , Twillfast , Stayfast, Vinyl, Mohair, Akoestisch
✔ Advies van experts met 20 jaar ervaring 
✔ Handleidingen inbegrepen 


Artikelen 1 tot 25 van 852 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 25 van 852 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Waarom Cabrio Supply?

Cabrio Supply heeft zich in de loop van jaren gespecialiseerd tot importeur van cabriokappen. Dankzij verkrijgen van het importeurschap voor vrijwel alle merken hebben wij de grootste voorraad en het meest uitgebreide assortiment van Europa. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot dé groothandel op het gebied van cabriodaken voor de professionele vakman. Voor vrijwel iedere cabriolet kunnen wij een passend cabriodak leveren zowel origineel OEM als aftermarket en voor ieder budget. Wij leveren soft tops aan autobeklederijen, dealerbedrijven, universele garages en rechtstreeks aan particulieren.

Een selectie van ons assortiment vindt u op onze website. kunt u het gewenste dak niet vinden op onze website neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zullen maar al te blij zijn om u te mogen helpen. 

 

Veel gestelde vragen over cabriodaken

Monteren jullie ook cabriodaken?

   Wij monteren geen cabriodaken maar hebben ons bewust gespecialiseerd in het opbouwen van een uitgebreid assortiment, ruime voorraad en korte levertijden. Dankzij deze specialisatie kunnen wij altijd op korte termijn het juiste dak leveren tegen een concurrerende prijs. Uiteraard beschikken wij wel over de expertise en vakkennis om u optimaal te adviseren over de aanschaf van een cabriodak. Indien gewenst verwijzen u voor de montage graag door naar één van onze montagepartners.


Kan mijn PVC achterruit vervangen worden?

   Een achterruit kan alleen vervangen worden als het cabriodak niet ouder is dan ongeveer een jaar of 5. Is het dak ouder dan heeft deze al teveel van zijn oorspronkelijke vorm verloren waardoor de nieuwe ruit niet goed gaat passen. Verder heeft de zon in de meeste gevallen de stiknaden al teveel aangetast waardoor bij het plaatsen van de achterruit de bevestiging van de ritsluiting los gaat laten. Twijfelt u of uw dak in aanmerking komt voor de vervangen van de achterruit? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend advies van één van onze deskundigen.


Mijn glazen achterruit laat los, kan dit gerepareerd worden?

   Het loslaten van de glazen achterruit is een bekend probleem bij bepaalde automerken. Een ruit kan niet goed gelijmd worden met de cabriokap gemonteerd op de auto er staat namelijk te veel spanning op de kap door het gewicht van de ruit. Het lijmen van een achterruit met de cabriokap op de auto is daarom een tijdelijk oplossing maar zorgt op korte termijn weer voor nieuwe problemen. Ons advies hiervoor is bespaar u zelf de kosten van een reparatie en laat een nieuw dak monteren zodat u er weer jaren plezier van heeft. De levensduur van een cabriodak is nu eenmaal 10 tot maximaal 15 jaar, het loslaten van de achterruit is een teken aan de wand dat de kap versleten is.


Ik heb geprobeerd de cabriokap te monteren maar nu wil ik deze retourneren kan dat?

   Voor al onze producten geld dat u deze mag bekijken en testen zoals u ook in een winkel zou doen. Een product mag altijd binnen 14 dagen in originele staat en verpakking aan ons worden geretourneerd waarna u het aankoopbedrag van ons terug krijgt. Op het moment dat u echter het product monteert of getracht heeft deze te monteren verkeert deze niet meer in originele staat kunnen wij deze niet retour nemen.

 

4 Tips voor iedereen die overweegt zijn of haar cabriodak te vervangen:

   1. 1. De montage van een cabriodak is nooit eenvoudig omgeacht het aantal pagina's van de doe-het-zelf handleiding. De montage van een cabriodak is werk voor specialisten omdat het beste resultaat alleen dankzij veel ervaring kan worden behaald.
   2. 2. Zorg dat u de mogelijkheid heeft om de werkplaats van het betreffende bedrijf te bezoeken en bekijk uw cabriodak voordat u deze laat plaatsen. Op deze manier weet u van wie u koopt en wat u koopt. Iedere aanbieder die niet over een behoorlijk bedrijfspand beschikt zal proberen te vermijden dat u op bezoek komt.
   3. 3. Verder adviseren wij u nooit een cabriodak zonder garantie te kopen. Als uw nieuwe cabriodak niet wordt geleverd met een garantiecertificaat koop deze dan niet.
   4. 4. Verwijder nooit uw oude cabriokap voordat u uw nieuwe dak heeft aangeschaft. Aan de hand van de staat van uw oude dak kunt u namelijk aflezen waar de pijnpunten zitten voor de montage  van de nieuwe kap en hoe deze gemonteerd moet worden.